Weekend

Kom bort från vardagens krav & stress – ett underverk för kropp och själ

När man byter miljö och tillåter sig att ”bara vara” händer något i oss och vi får energi, ny kraft och tid att prata med varandra om sådant som inte hinns med i vardagsstressen.

Hos oss finns något för alla – oavsett om ni vill boka en familjeträff  eller om ni kommer ensamma – vi lovar att göra allt som står i vår makt för att göra er vistelse hos oss enastående.

Nyrenoverade rum och härliga aktiviteter. Fantastisk natur & omgivningar får ni på köpet. Så kontakta oss idag och boka en härlig weekend tillsammans med dem som betyder mest för dig.

Weekend & Microsemester

I en snabbt föränderlig värld, är det många som väljer en weekende eller microsemester på hemmaplan. Man väljer en eller flera gemensamma aktiviteter som tema och ägnar sig åt detta i en eller flera dagar. Gruppen kan vara ett kompisgäng, några familjer , en släktträff, ett företag osv. Man kan välja att själv laga maten eller kanske själv grilla och köpa in sig bara på frukosten.

Prislista
Förfrågan

Vi erbjuder

Hos oss finns något för alla…

  • Gårdsbadhuset
  • Småländskt julbord och trubadur ( om ni önskar) och övernattning med frukost, er grupp är excl. på anläggningen , inga andra bokningar
  • Exclusivt Kräftfiske, vi sätter ut burarna, vittjar dem och firar kräftskiva med alla tillbehör på småländsk vis.
  • Nationalparksbesök, vi besöker Åsnens nybildade nationalpark i kanot eller till fots.
  • Fiskeweekend, Blidingsholm disponerar exclusivt 2 km av övre delen av Mörrumsån som är känd som ett av Sveriges bästa fiskevatten efter grov gädda, gör och abborre. Fiske efter regnbåge ingår också i detta paket.
  • Cykelturer, Åsnen runt på cykel, oförglömlig dagstur.
  • Jaktweekend efter rådjur, älg eller vildsvin
  • Kanoting, Mörrumsån är ett fantastiskt paddelvatten.

Ovanstående weekendpaket kan bestå av flera aktiviteter och varvas ofta med besök i gårdsbadhuset och middagar i restaurangen. Uttryck era önskemål så sätter vi det på pränt.

Enastående natur & omgivningar