Konferens på Hotell Åsnen

Konferera ostört och effektivt

Välkommen till en konferensgård i hisnande vacker miljö och till vårt fräscha konferenshotell Åsnen – utrustat med den senaste tekniken, men med en varsamt bevarad gårdsanda. Vår kapacitet är 33 personer i enkelrum och betydligt fler om dubbelrum och/eller stugboende accepteras. Vi har två moderna konferensrum ( 60 personer och 25 personer) och därtill grupprum. I restaurangen har vi en kapacitet på 80 personer . Vårt gårdsbadhus blev en succé och är nu fullt utbyggt. Utbyggnaden av omklädningsrummen blev klar 2019. Hit kommer ofta våra gäster efter middagen och här avslutar man dagen, måste förbokas.

En konferens hos oss är inte som någon annan. Hos oss står gästen i centrum och vi har som regel att bara boka in en konferens åt gången. Vår anläggning har anpassats till konferensgrupper som vill ha en exklusiv avskildhet. Behovet av avskildhet ökar. Hos oss behöver ingen veta vilka företag som är inbokade, finns på anläggningen eller ska komma. Intigriteten och säkerheten prioriteras högt. Vår personal har avtalad tystnadsplikt, sjukvårds-och hjärtstartsutbildning, brandskyddsutbildning och matsäkerhetsutbildning.

Avsikten med interna möten är att förstärka, fokusera och synkronisera gruppen. Vår anläggning är skapad för att bilda kontrast till masskonferenshotellen.

Hos oss får du den rogivande tystnad som bara ett hotell ”på landet” kan erbjuda. Mörrumsån har två bebodda öar och delar av Hotell Åsnen ligger på en av dessa. Så i varje fönster ser du Mörrumsån i norr och i söder. Omgivningen har en fantastisk natur med ett spännande fisk- djur och sjöfågelliv. Sjöfågellivet är anmärkningsvärt vintertid, då Mörrumsån inte fryser till runt Blidingsholms Gård.

Vi anser oss ha bättre lokaler, mer spännande mat, vackrare rum och en säkrare anläggning än våra konkurrenter.

Mycket av det småländska är unikt. Hos oss får du alltid en härlig dos av Småland som extra konferenskrydda – en ovärderlig inspiration att ta med hem.

Alternativ konferens för mindre grupper

Fålaboda Konferens & Gårdshotell

Dubbelrum

Eget badrum

Rummets storlek 10-11 m²

Rumsfaciliteter: 2 st enkelsängar 90 cm, Dusch, Toalett, Golvvärme, Hårtork, Fläkt, Värme, Heltäckningsmatta, TV, Ljudisolering, Utsikt Mörrumsån, Sjöutsikt, Trädgårdsutsikt, Handdukar, Lakan, Övre plan kan endast nås via trappa, Petskyddade eluttag + bilder

 

Fabrikörssviten

Eget badrum

Rummets storlek 57 m²

Denna svit har soffa, matplats och minikök

Rumsfaciliteter: Dubbelsäng 180 cm, Minikök med Kaffe-och Tekokare, Kylskåp, Skrivbord, Sittmöbler, Heltäckningsmatta, Matplats, Garderob- Klädplats, Allergivänligt, Bäddsoffa, Tv, Hårtork, Fläkt, Värme, Badkar och dusch, Toalett, Golvvärme, Ljudisolering, Utsikt 4 km norrut över Mörrumsån, Trädgårdsutsikt, Handdukar, Lakan, Övre plan kan endast nås via trappa, Petskyddade eluttag

 Drängasviten

Eget badrum

Rummets storlek 50 m²

Denna svit har soffa, matplats och kök

Rumsfaciliteter: Dubbelsäng 180 cm, Kök med Kaffemaskin och Tekokare, Kylskåp, Mikro, TV, Värme, Hårtork, Fläkt, Dusch och toalett, Utsikt Mörrumsån, Trädgårdsutsikt, Handdukar, Lakan, Övre plan kan endast nås via trappa, Petskyddade eluttag

 

Dubbelrum med kök

Eget badrum

Rummets storlek 10-15 m2 m²

Rumsfaciliteter:  Enkelsängar 90 cm, Hårtork, Fläkt, Dusch och toalett, Golvvärme, Värme, TV, Trädgårdsutsikt, Handdukar, Lakan, Petskyddade eluttag

Prislista
Förfrågan

FÖRENA NYTTA MED NÖJE!

Inför säsongen 2018 har vi renoverat vårt uppskattade gårdsbadhus.

Vi har nu ett stort trädäck med inte mindre än fyra Jacuzzis till ert förfogande. Njut av naturen och blicka ut över Mörrumsån som sakta flyter förbi endast ett par meter ifrån er. Kontakta oss för prisinformation angående SPA / Jacuzzis.

Boende & Aktiviteter

Att ni skall få mycket uträttat hos oss är en självklarhet. Men minst lika viktigt som arbetet är avkopplingen och gemenskapen i ert team. Vi erbjuder aktiviteter och har något för alla. Hör med oss.

Vi kan varmt rekommendera vårt Gårdsbadhus – en tidlös klassiker – perfekt som avkoppling efter en intensiv och givande dag.

MER OM GÅRDBADHUSET
Prislista
Förfrågan