Boende

Samtliga rum & gemensamma utrymmen nyrenoverade 2017 – med den senaste tekniken

Våra gäster erbjuds bekväma rum, alla i samma vackra miljö om man tittar ut. Här finns hackspetten och koltrasten nära och årstidernas lugna växlingar ger en härlig ro.

Vi har totalt 104 bäddar, fördelade på vårt fräscha nyrenoverade Hotell Åsnen, Mangården, Erikstorpet och Undantaget.

I samband med vår omfattande och varsamma renovering har vi investerat i den senaste tekniken gällande brandsäkerhet, luftväxling mm.

Hotell Åsnen

Välkommen till vårt helt nyrenoverade och fantastiskt själfulla Hotell Åsnen. Alla våra vackra rum är fullt moderna, men andas stil och nostalgi. Och varje rum har en historia, inspirerad av småländsk anda, klurighet och drivkraft. Sådant har vi haft gott om i alla tider i Småland.

I rumspriset ingår alltid frukost. Om inte annat överenskommits serveras frukostbuffé i restaurangen. Har du särskilda önskemål, lovar vi att göra allt vi kan för att klura fram en lösning du är nöjd med!

Prislista
Förfrågan
Fler bilder

Mangården

Mangården är en svit och bokas alltid i sin helhet med 4 stora dubbelrum med bäddsoffa för 2 extrabäddar i varje rum, här finns 2 gemensamma toaletter och stora gemensamma utrymmen och kök.

Totalt finns möjlighet att ta emot sällskap upp till 16 personer.

Sviten Mangården liggen på en ö i Mörrumsån och du ser vatten i alla fönster. Perfekt för en familjeträff eller för den lilla konferensen!

Prislista
Förfrågan
Fler bilder

Erikstorpet

Erikstorpet har 2 dubbelrum, 6 enkelrum, en tvårums svit med plats för 4 ordinarie sängar och 2 extrabäddar i bäddsoffa och toalett med dusch, en 3-rums svit med altan och plats för 6 ordinarie sängar varav 4 som våningssäng och 2 extrasängar i bäddsoffa, denna svit förfogar över 2 toaletter med dusch. 100 m till Mörrumsån.

3-rumssviten förfogar över totalt 8 bäddar.

Direkt i anslutning till Erikstorpet finns också ett litet hus med ett rum med två sängar, minikök och toalett med dusch. Erikstorpet ligger 800 m från restaurangen.

RENOVERING PÅGÅR BOKNINGSBART FRÅN 1/10

Prislista
Förfrågan
Fler bilder

Undantaget

Förr i tiden var undantaget det lilla torpet där mor eller farföräldrar flyttade in när den yngre generationen flyttade in på gården.

Här finns 29 sängar, 6 toaletter och duschar.

Undantaget hyrs ut i sin helhet till en kund och frukost ingår, 10- 15 min promenad till restaurangen då Undantaget ligger idylliskt, men lite för sig självt, för den som söker avskildhet för den lilla gruppen.

Då undantaget har ett komplett kök och matsal ges gästen möjlighet att laga sin egen mat.

Hela Undantaget är nyrenoverat 2017. Undantaget består av 3 byggnader.

Prislista
Förfrågan
Fler bilder